Skip to main content

Met de feestdagen en het nieuwe jaar in zicht blikken we zo langzaam aan terug op 2022. Het was een topjaar voor ons met de geboorte van Haniya. Een kind waarvan de persoonlijkheid al snel zichtbaar was: krachtig, empathisch en de wereld met een uitgesproken blik tegemoet tredend. Haar moet je niets vertellen. Zij volgt haar eigen weg wel.

En dat is wat wij iedereen wensen: in alle vrijheid en rust leven en je eigen weg kunnen kiezen. Als vrouw de controle hebben over jouw gedachten, gevoelens, lichaam en levenskeuzes. Omdat niemand daar iets over te bepalen heeft. Als man je emoties uiten en weten dat het oké is om te praten over de zorgen en moeilijkheden in je leven en wat prestatiedruk met je doet. Omdat we aan het eind van de dag allemaal mensen zijn.

In ons eerste jaar hebben wij mooie resultaten mogen bereiken. We hebben ogen zien glanzen, mensen weer zien lachen en het zelfvertrouwen weer zien teruggroeien. De bijdrage die wij hieraan mochten leveren kon alleen maar dankzij het vertrouwen dat mensen in ons stelden. En dat is niet niets, je in je meest kwetsbare situatie openstellen. Wij zullen dat nooit voor lief nemen en zijn daar in elk contact weer dankbaar voor.

Onze dank gaat ook uit naar onze supporters. De mensen die achter de schermen meedachten, vanaf het eerste uur overtuigd waren van onze missie en ons toejuichten. De mannen die zich medestander verklaarden. Jullie zitten allemaal in ons hart 💙

Wij wensen jullie allemaal mooie feestdagen en tijd voor bezinning op het afgelopen jaar toe. En voor wie nu door een moeilijke tijd gaat: jouw gevoelens doen ertoe en je bent niet alleen. Praat erover. Betere tijden zullen aanbreken, ook al voelt dat nu misschien niet zo. Probeer hoe klein dan ook nieuwe herinneringen voor jezelf te creëren. Geef de hoop niet op. You got this. Echt. 🙏 Laten we deze periode meer naar elkaar omkijken.

Op naar een veranderingsgezind 2023!

Team Haniya, 20 december 2022

© Stichting Haniya

Deel dit artikel, kies je platform!

Leave a Reply