Skip to main content

Kies jouw traject

Ben je op zoek naar een baan? Of wil je je oriënteren op een opleiding? En wil je graag werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Kies wat het beste bij jou past en meld je aan!

Coachingstraject werk

Coachingstraject werk

Ben je op zoek naar werk? Of heb je al een baan en merk je dat het verleden impact heeft op jouw zelfvertrouwen? Wij helpen je graag verder!

Coachingstraject opleiding

Coachingstraject opleiding

Wil je gaan studeren en zoek je begeleiding bij jouw studiekeuze? Of studeer je al en vind je het moeilijk om jezelf te motiveren? Wij helpen je graag verder!

Motivatie Meetings & Toekomst Talks

Motivatie Meetings & Toekomst Talks

Ken jij een groep vrouwen of jongeren die graag meer wil weten over thema’s als gelijkwaardigheid, zelfvertrouwen & eigenwaarde? Wij gaan graag in gesprek!

Coachingstrajecten

Wij geloven dat economische en mentale onafhankelijkheid belangrijk zijn om een zelfstandig, vrij en gelukkig leven te kunnen leiden. Door coaching helpen wij jou daarom op weg naar een opleiding of een baan en investeren wij in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit doen wij door samen te kijken naar jouw ambities, talenten en kwaliteiten. Waar ben je goed in? Waar krijg je energie van? Maar we kijken ook naar belemmerende overtuigingen. Wat voor impact heeft het meemaken van geweld op jou gehad? En: wat heb je nodig om je verder te kunnen ontwikkelen en jouw doelen te behalen? Samen stellen wij een actieplan op waardoor we stap voor stap richting jouw doelen werken.

Wij onderscheiden ons, omdat we een opleiding of een baan niet als eindpunt, maar als startpunt te zien. Dat betekent dat wij jou ook in het eerste jaar van je nieuwe baan of opleiding graag verder begeleiden. Omdat het fijn is om met iemand te kunnen praten over hoe je je staande houdt in een nieuwe werkomgeving. Of hoe je je grenzen op een effectieve manier aangeeft. En hoe je om kunt gaan met studiestress. Of hoe je ervoor zorgt dat je gemotiveerd blijft. Wij blijven graag met je in gesprek, omdat wij willen dat je het beste uit jezelf haalt. De toekomst is van jou. Laat niemand je iets anders vertellen. 

Motivatie Meetings &
Toekomst Talks

Wij vinden het ook belangrijk om in brede zin te investeren in preventie en empowerment. Daarom verzorgen wij Motivatie Meetings en Toekomst Talks. Dit doen wij op locatie voor maatschappelijke organisaties gericht op vrouwen en jongeren, op scholen en in buurthuizen. Wij zijn momenteel actief in de regio Zuid-Holland en bieden onze groepstrainingen tegen een tarief aan.

Onze Motivatie Meetings en Toekomst Talks zijn gericht op de volgende thema’s:

Gelijkwaardigheid tussen
vrouwen en mannen
Vergroten van de arbeidsparticipatie van vrouwen
Assertiviteit, eigenwaarde en zelfvertrouwen
Herkennen van signalen
van plegers van geweld
Kenmerken van een gezonde, positieve relatie en een ongezonde relatie
Het belang van economische, mentale en emotionele onafhankelijkheid voor vrouwen
Goede keuzes maken
(opleiding, werk, partner)
Het belang van het tonen van kwetsbaarheid en investeren in sociaal-emotionele vaardigheden van (jonge) mannen

De toekomst is van jou

Laat niemand je iets anders vertellen

Stuur een bericht

Heb je een vraag of wil je je graag aanmelden voor een coachingstraject? Wij helpen je graag verder!